Inquiry
Form loading...
Injet Electric's Module Malosiaga Tuuina atu-Fa'aliliuga Lelei E o'o i le 97%

INJET Aso nei

Injet Electric's Module Malosiaga Tuuina atu-Fa'aliliuga Lelei E o'o i le 97%

2024-07-02

Matou te fiafia lava e fa'ailoa atu ua fa'alauiloa aloa'ia i luga o le maketi le fa'ata'ita'iga ma le fa'amaoniaina o le eletise lona lima a le Injet Electric. O le lima-tupulaga oloa o loʻo faʻatusalia ai se alualu i luma taua i tekinolosi faʻaogaina o le eletise, ausia se faʻaleleia lelei o le liua e oʻo atu i le 97%!

Injet Electric1.jpg

O lenei ausia e faia e ala i le faʻaaogaina o masini SiC (Silicon Carbide) e iloa mo le maualalo o gau ma faʻamalieina le topology o le matagaluega e faʻaleleia atili ai le faʻatinoga. O le fa'auluuluga lona lima o le fa'aogaina o le eletise e fa'amaonia ai le fa'aleleia atili o le fa'atinoga i luga o le laupapa.

 

I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o le eletise e tuʻufaʻatasia le TMS pulega vevela faiga e faʻatonutonu atoatoa le malosi vevela i masini eletise, faʻamautinoa lelei le faʻalauteleina o le ola o le oloa ma le faʻatuatuaina o se taimi umi. O lenei tekinolosi e faʻaleleia ai le lelei ma faʻaleleia atili le faʻatuatuaina o le polokalama, lea e maua ai le taua faifaipea i tagata faʻatau a Injet Electric!

Iniseti eletise2.png

Injet Electric o loʻo tu i luma o le faʻaogaina o le eletise mo le faʻatupulaia o le monocrystalline-silicon, faʻaauau pea ona faʻatautaia le alualu i luma tekinolosi i totonu o pisinisi. Faatasi ai ma le folasaga talu ai nei o le lima-tupulaga maualuga-lelei le faʻaogaina o le eletise, ua ausia e Injet Electric se tulaga taua tele i le fanua monocrystalline. O le fa'atupuina fou o le eletise e le gata e fa'aleleia ai le fa'aleleia ae o lo'o fa'atulaga ai se tulaga fou mo le fa'asaoina o le malosi, fa'amautinoaina se lumana'i gafataulimaina mo tagata fa'atau a le Injet Electric ma le alamanuia lautele. Injet Electric ua tuuto atu i le tuleia o tuaoi o mea e mafai, tuʻuina atu oloa maualuga e siitia ai le faʻatinoga ma le faʻamaoni. O le fa'aola fou fa'atupuina fa'aola eletise ua fa'ailogaina ai se isi matati'a i le faigamalaga a Injet Electric e fa'amalosia le fa'amalosia o le sapalai eletise mo monocrystalline silicon!

Iniseti eletise3.png

O le fa'amaoni a le Injet Electric i le fa'atumauina o fa'afouga ma le una'ia o tuaoi fa'atekonolosi e fa'amautinoa ai o oloa a Injet Electric e ausia tulaga maualuga o le lelei ma le fa'atinoga i Saina, e o'o lava i le lalolagi. O le fa'alauiloaina o le fa'aogaina o le eletise lona lima o lo'o fa'amamafaina ai le fa'amoemoe autu a Injet Electric, o le tu'uina atu lea o vaifofo fa'atasi ai ma oloa fou e fa'amalosia ai tagata fa'atau a Injet e ausia le sili atu le lelei ma le fa'aauau.