Inquiry
Form loading...
Luitau pisinisi: le tala a le Taitaifono Wang Jun

INJET Aso nei

Luitau pisinisi: le tala a le Taitaifono Wang Jun

2024-02-02 13:47:05

"Afai e 100 au pulufana, e te faʻaaluina lou taimi e tulimataʻi ma fana taʻitoʻatasi, auʻiliʻili ma otooto pe a uma fana taʻitasi? Pe e te filifili e faʻanatinati uma 100 taʻamilosaga, taʻi 10 sini muamua ona suʻesuʻe loloto lea e iloa ai mea mataʻutia mo isi osofa'iga?" Fai mai Wang Jun, "E tatau ona e filifilia le mea mulimuli, aua o avanoa e le tumau."

I totonu o le lua tausaga, o le Injet New Energy's charging stations ua auina atu i fafo i le 50 atunuu. O le "sniper" i tua atu o lenei manuia o Wang Jun (EMBA2014), o se tagata poto masani i sapalai eletise. O le Injet New Energy na ulu atu i le maketi Siamani ma nofoaga faʻapipiʻi, faʻaalia le "Made in China" i luma o tekinolosi Siamani. O le televave o le alualu i luma o taavale fou malosi ua aumaia ai le tele ma le le mafaatusalia avanoa i le alamanuia atoa, o se tasi o ia mea o le vaega o le nofoaga e molia ai. I totonu o lenei malae faʻalauiloa, o loʻo i ai le tauvaga mataʻutia e aofia ai pisinisi a le setete e pei o le State Grid Corporation o Saina, kamupani taʻavale malosi fou e taʻitaʻia e Tesla, ma tagata tetele faavaomalo e pei o ABB ma Siemens. O le tele o tagata taaalo tetele o loʻo ulufale mai i le vaaiga, o loʻo naunau uma e puʻe se fasi keke faʻaauau pea, ma vaʻai i ai o le isi maketi tiliona-tala.

talafou-4mx3

I le totonugalemu o lenei keke, o le embryo, o loʻo taoto ai le tekinolosi taua o nofoaga faʻapipiʻi - le eletise. O Wang Jun, o le taʻitaʻifono o le Industrial Power Supply veteran INJET Electric, na filifili e ulufale i le faʻalavelave.

Wang Jun (EMBA 2014), faʻatasi ai ma lana 'au, na faʻavaeina le lala o Weiyu Electric i le 2016, lea ua toe faʻaigoaina nei o le Injet New Energy, faʻatautaia i totonu o le vaega o le tau. I le aso 13 o Fepuari, 2020, na faʻasalalau ai le INJET Electric i luga o le ChiNext board o le Shenzhen Stock Exchange. I le aso lava e tasi, na faʻaalia aloaia ai le Injet New Energy ile Alibaba International. I le naʻo le lua tausaga, o mea faʻapipiʻi na gaosia e Injet New Energy ua faʻatau atu i luga o le 50 atunuu ma itulagi.

I lena tausaga, i le 57 o ona tausaga, na maua ai e Wang Jun se malamalama sili atu ia te ia lava: "Ou te fiafia lava i le taina." O le mea lea, a o alu atu i le lautele, sa ia alu i le taimi lava e tasi i se malaga faapisinisi fou.

“O le Taitaifono e Faatulaga le Ala”

I le vaitau o le 1980, na faʻapitoa ai Wang Jun i le masini ma amata galue o se tekinisia i se pisinisi masini a le setete. I le 1992, na ia fa'aulufaleina pisinisi ma fa'atūina le INJET Electric, ma taula'i atu i oloa fa'apitoa i le vaega o le sapalai eletise. Na ia manatu o ia lava ua manuia e liliu lona naunau i lana galuega.

O le INJET Eletise e fa'apitoa i le tu'uina atu o le eletise, e tu'uina atu vaega autu mo vaega eseese o alamanuia. I lenei pisinisi "vaapiapi", ua tuʻuina atu e Wang Jun o ia lava i le vaʻa mo le 30 tausaga, faʻaliliuina lana kamupani e le gata o se atinaʻe taʻutaʻua ae o se faʻasalalauga lautele.

talafou-58le

I le 1992, na faavaeina ai e Wang Jun e 30-tausaga le INJET Electric.

I le 2005, faʻatasi ai ma le faʻamalosia o le atunuʻu mo le atinaʻeina o le gaosiga o le photovoltaic, na amata ai e le INJET Electric le suʻesuʻeina ma le gaosia o vaega autu mo masini photovoltaic.

I le 2014, na aliaʻe mai ai se tulaga faʻasolopito. O le taʻavale eletise taugata a Tesla, Model S, na ausia faʻatauga mataʻina o 22,000 iunite i le tausaga talu ai ma ulufale aloaia i le maketi Saina. O le tausaga lava lea na faʻaalia ai le faʻavaeina o le NIO ma le XPeng Motors, ma Saina faʻateleina fesoasoani mo taavale fou malosi. I le 2016, na filifili ai Wang Jun e faʻatuina le lala Injet New Energy, e ulufale atu i le eletise eletise eletise.

O le toe tepa i tua ma le taimi puupuu, o faaiuga a Wang Jun sa vaai mamao ma atamai. Fa'aosoina e faiga fa'avae e pei o le "carbon peak, carbon neutrality + new infrastructure," o alamanuia o lo'o feagai ma se tulaga maualuga o le manuia, e aofia ai le malosi fou, photovoltaics, ma semiconductor, o lo'o ulufale atu i se vaitau o le televave o atina'e.

I le 2020, INJET Electric fa'asalalau fa'alaua'itele, ma o ana nofoaga e molia ai na fa'atauaina i luga ole Alibaba International, fa'ailogaina le amataga o fefa'ataua'iga fa'avaomalo. I le 2021, na maua ai e le INJET Electric ni poloaiga fou e lata i le ¥ 1 piliona mai le alamanuia photovoltaic, o se siitaga i le tausaga e 225%; o fa'atonuga fou mai le semiconductor ma mea fa'aeletonika alamanuia e o'o atu i le ¥200 miliona, o se si'itaga i le tausaga e 300%; ma o poloaiga fou mai le alamanuia nofoaga e molia na oʻo atu i le ¥ 70 miliona, o se siitaga i le tausaga e 553%, faatasi ai ma le afa o poloaiga e sau mai maketi i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo, e oʻo atu i le 50 atunuu.

"O Fuafuaga ma Tactics e taua tele"

I le malo o le faʻatonuina o nofoaga "tagata taaalo," o loʻo i ai faʻavae, faʻatautaia, ma mea gaosi mea faigaluega, faʻapea foʻi ma tagata teu tupe. O le Injet New Energy e taulaʻi naʻo le gaosiga o masini, faʻatasi ai ma se tomai faʻapitoa i suʻesuʻega faʻapitoa ma atinaʻe o sapalai eletise.

O nofoaga fa'aleaganu'u o lo'o fa'atumuina i le tele o feso'ota'iga ma vaega, fa'amaualuga toeitiiti 600 nofoaga feso'ota'iga. O le faʻapotopotoga ma le tausiga mulimuli ane e lavelave, ma o tau o gaosiga e maualuga. I le maeʻa ai o le tele o tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe, Injet New Energy paionia le alamanuia e ala i le faʻalauiloaina o se pule faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia i le 2019, faʻamalosia vaega autu ma faʻaitiitia le faʻaogaina o le telefoni i le toetoe lava lua vaetolu. O lenei fa'afouga na fa'afaigofieina ai le gaosiga o fale fa'atonu, fa'afaigofie le fa'apotopotoga, ma fa'afaigofie le tausiga mulimuli ane. O lenei atinae o le suatiaina o le eleele na mafua ai se vevesi i totonu o le alamanuia, ma maua ai le Injet New Energy le pateni a le PCT Siamani ma na o le pau lea o le kamupani nofoaga e molia ai i luga o le atunuu e mauaina sea pateni. E na'o le pau lea o le kamupani i le lalolagi atoa e mafai ona gaosia lenei fale fa'atonu.

talafou-6ork

Ile tulaga lelei, o le Injet New Energy e faʻaaogaina se auala e lua. I se auala atamai, ua aoteleina e Wang Jun i upu e ono: "Fai se mea, aua le faia ni tulaga lamatia e le tatau ai." O le tasi vae e taulaʻi i le sailia o tagata faʻatau tele i le maketi i totonu o le atunuʻu. O le Injet New Energy na muamua faʻavaeina i le maketi i saute sisifo, galulue faʻatasi ma pisinisi tetele. I le 2021, na faipaaga ai ma Sichuan Shudao Equipment and Technology Co., Ltd. e faʻapipiʻi nofoaga faʻapipiʻi i luga atu o le 100 nofoaga tautua i luga o auala i Sichuan Saina. E le gata i lea, o le Injet New Energy o loʻo galulue faʻatasi ma pisinisi tetele a le setete i sautesisifo, faʻatasi i fefaʻatauaiga faapisinisi. O lo'o sologa lelei fo'i le aga'i i luma o le galulue fa'atasi ma se ta'aloga ta'uta'ua i totonu o le atunu'u - o le "faia o se mea." I le isi itu, fai mai Wang Jun, "O le tauvaga i Sasaʻe ma Saina i Saute maketi e matua mataʻutia, o lea matou te o ese ai," e faʻaalia ai le "le faia o ni lamatiaga le talafeagai".

O le isi vae e aofia ai le laa i tua atu o tuaoi o le atunuu. Ina ua feagai ma le maketi o le lalolagi, na iloa ai e Wang Jun e maualuga le tau o tagata faigaluega i fafo, ma sa i ai le le mautonu i le tuuina atu o vaega. O le fa'aogaina o le ofo atu o oloa ma auaunaga fa'apitoa, e mafai ai e le English New Energy ona fesoasoani i pa'aga mai fafo e fa'aleleia atili nofoaga e fa'atauina ai ma maua ai le tele o sea maketi. Fa'atasi ai ma le taugata ma le fa'atekonolosi mata'ina, o lo'o fa'aogaina e Injet New Energy ana oloa e toe fa'amatala ai le uiga o le "Made in China".

"Tatalaina o le faitotoa i le maketi Siamani: Uu ki ma le malosi"

O le lavelave o le fa'atauina o oloa o lo'o taoto i le matafaioi mo le mua'i fa'atau, a'o fa'atau, ma pe a mae'a fa'atau. O atunuu eseese e eseese tulaga o oloa, e manaʻomia ai faʻamatalaga faʻapitoa mo fesoʻotaʻiga, galu, meafaitino, ma tusipasi faʻalavelave ma faigata. O le ulufale atu i se atunu'u fou e masani ona fa'auigaina o le fatuina o se SKU fou atoa. Ae ui i lea, o le taimi lava e faʻamautu ai, e te umia le ki e tatala ai le maketi a le atunuʻu.

"O tagata Siamani e maualuga le faʻamoemoe mo le lelei, ma o le taimi lava e i ai se faʻafitauli i se oloa fefaʻatauaʻiga faavaomalo, e leai se avanoa e toe faʻaleleia ai. O lea, e matua le mafai lava ona i ai ni faʻafitauli, "o le tala lea a Wang Jun. Ae ui i lea, i lena taimi, Injet New Energy's production line e le'i fa'afuaina, ma o lo'o i ai pea fa'agasologa o le su'esu'ega. "Faatasi ai ma se agaga faʻapisinisi, matou te gaosia iunite taʻitasi taʻitasi, siaki ma faʻamautinoa le tuʻuina atu i lea laasaga ma lea laasaga." E talitonu Wang Jun e na'o se taimi fa'ata'ita'iga ma mea sese e mafai ai e se kamupani ona fa'atūina fa'atumauina faiga fa'ata'atiaga ma faiga tau pulega lelei.

O le amanaʻia e le maketi Siamani e taua tele. I le avea ai ma se malosiaga gaosi oloa i le lalolagi, e lauiloa le lauiloa o le gaosiga o Siamani. I le 2021, faʻatasi ai ma le faʻamalieina o tagata faʻatau ma faʻatonuga faʻaauau e sili atu i le 10,000 iunite, na maua ai e Injet New Energy le lauiloa i le maketi Siamani. Ina ua uma ona maua le aloaia i Siamani, na matou fausia se talaaga mo ia lava i Europa, faatasi ai ma poloaiga e sau mai le UK ma Farani.

EV-FALI-2023-2g0g

"Ou te le iloa poʻo fea le isi maketi o loʻo i ai, i Europa ma Amerika? Pe atonu foi i atunuu Arapi?" O loʻo faʻavavevave le faʻaleleia o le fale gaosi oloa, ma fai mai Wang Jun, "E te le iloa poʻo fea o le a sili atu ona fiafia ai le lalolagi i fafo." O oloa mautu fa'atasi ma le 'au'aunaga lelei o le ki lea e manumalo ai tagata fa'atau.

O le mea lea, Injet New Energy o loʻo faʻaauau pea ona ave faʻatonuga mai atunuʻu eseese. O le oka muamua mai Ausetalia e 200 iunite, ae o le uluai poloaiga a Iapani mo le 1800 iunite, na faailogaina ai le ulufale atu o le Injet New Energy i totonu o atunuu nei ma ausia ai tulaga mataʻutia. E ala i nei tagata fa'atau, e mafai ai e le kamupani ona malamalama malie i tulaga o maketi i totonu o le atunu'u ma masaniga taumafa a tagata o le atunu'u e uiga i oloa fou o le malosi.

I le 2021, o se tasi o Injet New Energy's charging station products na maua le tusipasi mai le UL i le Iunaite Setete, ma avea ai ma kamupani muamua a Saina i luga o le atunuʻu o loʻo tuʻuina atu le eletise na maua le UL tusipasi. O le UL o se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ma faʻamaoniaga i le lalolagi atoa, ma o le mauaina o lana tusipasi e faigata. "O lenei faigamalaga sa matua faigata lava," o le taʻutinoga lea a Wang Jun, "ae o le maualuga o le faitotoa, o le maualuga foi lea o le puipui puipui tatou te fausia." O lenei tusipasi o le ki lea e tatala ai le faitotoa i le maketi a Amerika mo Injet New Energy.

I le 2023, na amata aloaia ai le falegaosimea fou a Injet New Energy. I le taimi nei, latou te gaosia 400,000 AC charging stations i tausaga taʻitasi ma 20,000 DC charging stations i tausaga taʻitasi. E tusa ai ma le fa'asologa o le lalolagi i le fa'asaoina o le malosi ma le puipuiga o le si'osi'omaga, ua matou amatalia se malaga fou o oloa teu malosi. I le 2024, Injet New Energy o loʻo i luga o le auala."